MBST OSTEO-SYSTEM

Het OSTEO-SYSTEM is een MBST-Behandelbank voor Magnetische Resonantie Therapie waarmee osteoporose-patiënten een volledige lichaamsbehandeling kunnen ondergaan. Het wordt gebruikt om osteoporose, osteopenie (voorlopende fase van osteoporose), andere stofwisselingsstoornissen van de botten en botbreuken te behandelen. Door de ontwikkeling van speciale Magnetische Resonantie componenten werd het mogelijk om het behandelingsveld over het hele lichaam uit te breiden.

Behandelingsgebieden

MBST-Behandelbank voor (behandeling van botstructuren en botweefsels in) het gehele lichaam.

MBST OSTEO-SYSTEM

Veilige behandeling van botstructuren

Het OSTEO-SYSTEM Therapieapparaat betreft hoogwaardige medische technologie. Het beproefde OSTEO-SYSTEM Therapieapparaat is een therapiesysteem voor het hele lichaam dat een betrouwbare, behoedzame en veilige behandeling van botstructuren mogelijk maakt en daarmee een bijdrage levert aan de gerichte behandeling van osteopenie, osteoporose en andere botstofwisselingsstoornissen.

Uitgebreid bruikbaar behandelveld

In veel gevallen tasten aandoeningen van de botstructuren het gehele skelet aan. Om deze indicaties effectief te kunnen behandelen, is het noodzakelijk om het therapeutisch bruikbare behandelveld over het hele lichaam uit te breiden. Speciaal voor deze eisen is het MBST OSTEO-SYSTEM ontwikkeld. De Magnetische Resonantie Applicatoren in het therapieapparaat bouwen het te behandelen gebied vanaf het ligoppervlak op tot een hoogte van 35 cm.

De gepatenteerde en TÜV-gecertificeerde medische technologie achter het MBST-Therapieapparaat voldoet aan de huidig geldende EU-normen en kan voor alle leeftijdsgroepen worden gebruikt.

Bent u medisch professional en heeft u interesse in dit therapieapparaat? Vraag hier meer informatie aan: 

De belangrijkste voordelen van het OSTEO-SYSTEM in één oogopslag:

  • Therapiesysteem dat zich gedurende vele jaren heeft bewezen
  • Ontworpen voor de behandeling van botstructuren door het gehele lichaam
  • Open therapieapparaat
  • Neemt evenveel ruimte in als een gewone behandelbank/massagetafel

MBST PRO-MOBIL

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op