Procedure omtrent MBST-Intakegesprek en mogelijke MBST-Behandeling

Het is voor ons én voor u van belang om goed en helder te weten of de MBST-Behandeling voor u van effectieve waarde kan zijn. Om snel duidelijkheid te verkrijgen of de MBST-Behandeling voor u toereikend en effectief gaat zijn, is het belangrijk dat we allereerst een zogenaamd MBST-Intakegesprek met u voeren (stap 1). Onze onafhankelijke specialisten zullen gedurende dit MBST-Intakegesprek een functieonderzoek in relatie tot uw klachten uitvoeren, waarna er snel een heldere duiding te geven is of de MBST-Behandeling effectief voor u gaat zijn.

Vul daarom onderstaande gegevens in en er zal, namens Team MBST van MBST Nederland, binnen 2 werkdagen contact met u worden opgenomen om het MBST-Intakegesprek in te plannen.

In het geval u gedurende het MBST-Intakegesprek een positief advies verkrijgt aangaande uw klachten en de effectiviteit en slagingskansen van de MBST-Behandeling, dan zullen wij van Team MBST vervolgens contact met u opnemen voor het desgewenst inplannen van uw specifieke MBST-Behandeling (stap 2).

Inschrijfformulier MBST-Intakegesprek

Uw gegevens

* Verplichte velden
Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op