MBST-Therapieapparatuur

MBST-Therapieapparatuur

Hoogwaardige medische technologie & TÜV-gecertificeerde kwaliteit

Het MBST-Therapiesysteem betreft hoogwaardige medische technologie en wordt ingezet als (aanvullende) behandeling van pijnlijke, degeneratieve e/o pathologische (ziekelijke) veranderingen of verwondingen van het menselijke bewegingsapparaat (skelet/botten, gewrichten, spieren). Het MBST-Therapiesysteem omvat therapieapparaten voor gebruik in fysiotherapiepraktijken, orthopedische klinieken en overige professionele gezondheidsinstellingen.

Duits vakmanschap en enthousiasme voor continue ontwikkeling hebben MedTec Medizintechnik GmbH, als ontwikkelaar, patenthouder, producent en verdeler, tot wereldmarktleider gemaakt op het gebied van therapeutisch toegepaste Magnetische Resonantie Technologie. Eén van de redenen voor het (internationale) succes van de MBST-Therapie is de voortschrijdende technische ontwikkeling van de therapieapparaten. Sinds de marktintroductie in 1998 is er voortdurend gewerkt aan de verdere verbetering en ontwikkeling van de MBST-Apparatuur. De effectiviteit van de behandeling, maar ook de veiligheid en het comfort van de patiënt staan altijd voorop.

De hoogste kwaliteitsnormen voor de MBST-Behandeling

Om de hoge kwaliteitsstandaarden te garanderen is het MBST-Kwaliteitsnetwerk (MBST-Qualitätsverbund) in het leven geroepen. Alle MBST-Therapieapparaten worden bediend door gekwalificeerd, medisch geschoold en MedTec-gecertificeerd personeel. Om deze standaard te garanderen, worden alle MBST-Behandelaars jaarlijks opnieuw gecertificeerd.

MBST-Systeem voor Magnetische Resonantie Therapie

Alle MBST-Apparaten voor Magnetische Resonantie Therapie (andere benaming voor Moleculaire Biofysische Stimulatie Therapie) worden met dezelfde zorg en kwaliteit vervaardigd. De diverse typen therapieapparaten verschillen voornamelijk in hun constructie, die mede bepalend zijn voor de behandelingsmogelijkheden en behandelingsgebieden.

Het huidige assortiment MBST-Therapieapparaten bestaat uit de volgende typen:

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op