Inschrijfformulier MBST-Informatiesessie

Inschrijfformulier MBST-Informatiesessie

MBST is dé pijnloze behandeling met effectieve aanpak van artrose (gewrichtsslijtage), osteoporose (botontkalking), wervelgerelateerde rugklachten, sportblessures en spierscheuringen. En daarover vertellen we u graag meer!

Tijdens de MBST-Informatiesessie willen wij geïnteresseerde mensen (dus mensen die lijden aan de gevolgen van artrose, osteoporose, klachten aan de tussenwervelschijven en sport- & werkgerelateerde blessures) graag uitleg geven over de achtergronden van deze unieke behandeling, die sinds kort in Nederland ondergaan kan worden. Naast een heldere uitleg krijgt u uiteraard gelegenheid om vragen te stellen en de mogelijkheid om de MBST-Behandelapparatuur te zien.

Na deze informatiesessie weet u:

  • Wat MBST inhoudt (ontstaan, technologie & werking, kosten)
  • Hoe het u kan helpen
  • Wat u moet doen om deze behandeling te ondergaan

Meld u zich daarom aan via onderstaand inschrijfformulier!

We kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Team MBST


Voorgaande MBST-Informatiesessies vonden én vinden bijna maandelijks plaats in 2023 en 2024. In 2023 waren er MBST-Informatiesessies in januari, maart, april, mei, juni, juli, september, oktober, november en december 2023. De januari-, februari-, maart- en april-sessie van 2024 hebben we net achter de rug. De eerstvolgende MBST-Informatiesessies staan gepland op 21 mei 2024 (nog enkele plekken beschikbaar) en op 11 juni 2024 (ruim voldoende plekken beschikbaar).


Zie hieronder voor de aanvangstijden en schrijf u in!

Inschrijfformulier MBST-Informatiesessie

Uw gegevens

Datum / locatie informatieavond

* Verplichte velden
Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op