Inschrijfformulier MBST-Informatiesessie

Inschrijfformulier MBST-Informatiesessie

MBST is dé pijnloze behandeling met effectieve aanpak van artrose (gewrichtsslijtage), osteoporose (botontkalking), wervelgerelateerde rugklachten, sportblessures en spierscheuringen. En daarover vertellen we u graag meer!

Tijdens de MBST-Informatiesessie willen wij geïnteresseerde mensen graag uitleg geven over de achtergronden van deze unieke behandeling, die sinds kort in Nederland ondergaan kan worden. Naast een heldere uitleg krijgt u uiteraard gelegenheid om vragen te stellen en de mogelijkheid om de MBST-Behandelapparatuur te zien.

Na deze informatiesessie weet u:

  • Wat MBST inhoudt (ontstaan, technologie & werking, kosten)
  • Hoe het u kan helpen
  • Wat u moet doen om deze behandeling te ondergaan

Meld u zich daarom aan via onderstaand inschrijfformulier!

We kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Team MBST

Ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) 

Bij MBST nemen we de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers zeer serieus. Hygiënemaatregelen zijn voor ons altijd al van cruciaal belang. Wij schudden nu geen handen en nemen de anderhalve meter-regel in acht. Het is momenteel niet verplicht voor zorginstellingen om een toegangsbeleid met QR-codes via de CoronaCheck-app voor personeel en patiënten te hebben. Daarom is het niet verplicht om de QR-code voor het betreden van het pand te laten zien. Verder vragen wij éénieder die klachten heeft thuis te blijven en zich dan opnieuw in te schrijven voor een Informatiesessie op een andere datum.

Voor alle landelijke ontwikkelingen en berichtgeving verwijzen wij u naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De meest recente en actuele informatie is daar te vinden.


UPDATE N.A.V. CORONA-PERSCONFERENTIE VAN VRIJDAG 26 NOVEMBER 2021

In vervolg op de laatste ontwikkelingen & maatregelen omtrent corona en de persconferentie van gisterenavond (vrijdag 26 november jl.) zijn wij tot onze grote spijt genoodzaakt om de MBST-Informatieavonden van de komende weken (maandag 29 en dinsdag 30 november, woensdag 1 en donderdag 2 december, maandag 6 en dinsdag 7 december) te cancellen en te verplaatsen naar een andere datum & aanvangstijd. We hebben op het onderstaande inschrijfformulier een tweetal nieuwe datums toegevoegd (4 en 11 december 2021), waarop meerdere MBST-Informatiesessies per dag gehouden worden. Ook in het nieuwe jaar hebben wij weer MBST-Informatiesessies gepland op o.a. 15 en 22 januari 2022

Zie hieronder voor de aanvangstijden en schrijf u in!

Inschrijfformulier

Uw gegevens

Datum / locatie informatieavond

* Verplichte velden
Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op