MBST PRO-MOBIL

Met de PRO-MOBIL is het mogelijk om op vrijwel elke locatie (ook aan huis) een MBST Magnetische Resonantie Behandeling uit te voeren. Behandelingsgebieden zijn schouder, wervelkolom, arm, elleboog, hand, vingers, heup, been, knie, voet en tenen. Door de combinatie van de mobiele Magnetische Resonantie Regelunit en maximaal twee Magnetische Resonantie Applicatoren kunnen mensen van bijna elke leeftijd en lichaamsgrootte efficiënt worden behandeld.

Behandelingsgebieden

Mobiel MBST-Therapiesysteem voor schouder, wervelkolom, arm, elleboog, hand, vingers, heup, been, knie, voeten en tenen.

MBST PRO-MOBIL

Veilige behandeling van meerdere indicaties

Het beproefde PRO-MOBIL Therapieapparaat is ontworpen voor de behoedzame en veilige behandeling van meerdere indicaties rond het bewegingsapparaat, zoals degeneratieve aandoeningen (artrose, osteoporose), stoornissen van het botmetabolisme, acute en chronische verwondingen.

Mobiele behandelunit voor Magnetische Resonantie

Met het PRO-MOBIL Therapiesysteem is het mogelijk om op bijna elke plaats een voorgeschreven MBST Magnetische Resonantie Therapie uit te voeren, bijvoorbeeld thuis. De mobiele besturingsunit en maximaal twee Magnetische Resonantie-Applicators kunnen eenvoudig worden opgeborgen en vervoerd in de verrijdbare koffer.

Mensen van bijna elke leeftijd en lichaamsgrootte kunnen worden behandeld met het PRO-MOBIL Therapiesysteem. Het mobiele MBST-Therapiesysteem wordt ook door veel teamartsen gebruikt voor de efficiënte behandeling van acute en chronische sportblessures bij professionele en recreatieve sporters.

De gepatenteerde en TÜV-gecertificeerde medische technologie achter het MBST-Therapieapparaat voldoet aan de huidig geldende EU-normen en kan voor alle leeftijdsgroepen worden gebruikt.

Bent u medisch professional en heeft u interesse in dit therapieapparaat? Vraag hier meer informatie aan: 

De belangrijkste voordelen van het PRO-MOBIL in één oogopslag:

  • Therapiesysteem dat zich gedurende vele jaren heeft bewezen
  • Het mobiele therapieapparaat maakt behandeling thuis mogelijk
  • Draagbaar en makkelijk te vervoeren
Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op