MBST OPEN-SYSTEM-350

OPEN-SYSTEM-350 is een flexibele MBST Magnetische Resonantie Behandelingsunit voor de behandelgebieden arm, elleboog, hand, vingers, been, knie, voet en tenen. De combinatie van een mobiele Magnetische Resonantie Unit en een comfortabele behandelstoel maakt een efficiënte behandeling van patiënten van bijna elke leeftijd en grootte mogelijk.

Behandelingsgebieden

MBST-Behandelunit voor arm, elleboog, hand, vingers, been, knie, voet en tenen.

MBST OPEN-SYSTEM-350

Behandeling diverse indicaties aan het bewegingsapparaat

Het beproefde therapieapparaat OPEN-SYSTEM-350 is ontworpen voor de behoedzame en veilige behandeling van meerdere indicaties rond het bewegingsapparaat, zoals degeneratieve aandoeningen (artrose, osteoporose), stoornissen van het botmetabolisme, acute en chronische verwondingen.

Efficiënte behandeling

Dankzij de mobiele Magnetische Resonantie Unit kunnen mensen van bijna elke leeftijd en lichaamsgrootte efficiënt worden behandeld. De arm of het been kan optimaal in het behandelgebied van de behandelunit worden gepositioneerd. Vanwege de mobiliteit van het apparaat kan de MBST-Therapie worden uitgevoerd in de MBST-Stoel, op een behandelbank of zelfs in bed.

De gepatenteerde en TÜV-gecertificeerde medische technologie achter het MBST-Therapieapparaat voldoet aan de huidig geldende EU-normen en kan voor alle leeftijdsgroepen worden gebruikt.

Bent u medisch professional en heeft u interesse in dit therapieapparaat? Vraag hier meer informatie aan: 

De belangrijkste voordelen van het OPEN-SYSTEM-350 in één oogopslag:

  • Therapiesysteem dat zich gedurende vele jaren heeft bewezen
  • Door de mobiele Magnetische Resonantie Unit kan de therapie op een bank of in bed worden uitgevoerd
  • Open therapieapparaat
  • Vereist weinig ruimte

MBST OSTEO-SYSTEM

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op