MBST ARTHRO-SPIN-LIFT

ARTHRO-SPIN-LIFT is een flexibele MBST Magnetische Resonantie Behandelingsunit van de nieuwste generatie apparaten voor de behandelgebieden arm, elleboog, hand, vingers, been, knie, voet en tenen. Het meervoudig verstelbare therapieapparaat is ontworpen voor de behandeling van patiënten van vrijwel elke leeftijd en lichaamsgrootte. Het te behandelen lichaamsdeel kan altijd optimaal gepositioneerd worden door de variabiliteit van de verticaal, horizontaal en kantelbare Magnetische Resonantie Unit. Dankzij verbeterde technologiecomponenten biedt het een uitgebreid scala aan te behandelen indicaties. 

Behandelingsgebieden

MBST-Behandelunit voor arm, elleboog, hand, vingers, been, knie, voet en tenen.

MBST ARTHRO-SPIN-LIFT

Veilige behandeling van degeneratieve aandoeningen

Het ARTHRO-SPIN-LIFT Therapieapparaat betreft hoogwaardige medische technologie. Het MBST-Therapieapparaat combineert therapeutische effectiviteit en patiëntcomfort met een uniek design en overtuigt ook in de dagelijkse praktijk door zijn functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en hygiënische aspecten. Met zijn brede scala aan te behandelen indicaties zet ARTHRO-SPIN-LIFT nieuwe maatstaven. Het therapiesysteem maakt een betrouwbare, behoedzame en veilige behandeling van een groot aantal degeneratieve aandoeningen en verwondingen van het bewegingsapparaat mogelijk. Bovendien wordt het gebruikt bij aandoeningen van het botmetabolisme en om genezingsprocessen te versnellen. Dit maakt het een ideale aanvulling op postoperatieve, post-intramurale en revalidatie-begeleidende behandelstrategieën voor verwondingen en aandoeningen van het bewegingsapparaat. 

Uitstekend voor kleinere praktijkruimtes

Het meervoudig verstelbare therapieapparaat maakt de behandeling van patiënten van vrijwel elke leeftijd en lichaamsgrootte mogelijk. Het therapieapparaat is met weinig inspanning eenvoudig te verplaatsen en optimaal aan de patiënt aan te passen voor een efficiënte behandeling. ARTHRO-SPIN-LIFT neemt maar weinig ruimte in beslag en past daardoor uitstekend in kleinere praktijkruimtes. De oppervlakken hebben geen hoeken of scherpe randen, zijn bestand tegen stoten, krassen en schuren en zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren.

De gepatenteerde en TÜV-gecertificeerde medische technologie achter het MBST-Therapieapparaat voldoet aan de huidig geldende EU-normen en kan voor alle leeftijdsgroepen worden gebruikt.

Bent u medisch professional en heeft u interesse in dit therapieapparaat? Vraag hier meer informatie aan:

De belangrijkste nieuwe ontwikkelingen en voordelen van ARTHRO-SPIN-LIFT in één oogopslag:

 • Dubbel Magnetisch Resonantiesysteem
  De applicatoren genereren een optimaal Magnetisch Resonantieveld van zeer hoge behandelingskwaliteit. 
 • SOFTMOVE Ergonomische Positionering
  De hoogte en helling van het applicatorsysteem kunnen worden aangepast om de positionering van de patiënt te vergemakkelijken.
 • Vacuüm ingesloten Spoelsysteem
  Het vacuüm afgedichte spoelsysteem genereert stabiele Magnetische Resonantiebehandelingsvelden en een wisselend magnetisch veld met minimale verstoring. 
 • MRQ: Monitoringsysteem voor Magnetische Resonantie
  De module regelt de sterkte en kwaliteit van het Magnetische Resonantieveld tijdens de therapiesessie om optimale behandelingscondities te garanderen. 
 • AFP-Controle
  Het gepatenteerde Adiabatic Fast Passage controlesysteem maakt het mogelijk om Magnetische Resonantiecondities te genereren, zelfs bij lage magnetische veldsterktes.  
 • High Efficiency CPU
  De krachtige CPU met een keramische resonator is verantwoordelijk voor het aanpassen van verschillende synchrone en asynchrone protocollen en het aansturen van de PWM-Controller Unit. Dit zorgt voor geoptimaliseerde MBST-Therapiesequenties om deze in de beste chronologische volgorde te kunnen uitvoeren. 
 • PWM-Controller Unit
  PWM staat voor pulsbreedtemodulatie en wordt onder meer gebruikt voor het aansturen, bewaken en bijstellen van het Magnetische Resonantiebehandelveld. 
 • SPIN Kalibratie Unit
  De regelmodules maken een exacte instelling of kalibratie van het therapieapparaat mogelijk. 
 • EVOCONTOUR-Ontwerp
  Innovatief ergonomisch designconcept met vloeiende lijnen. Het behandelingsoppervlak met fijne kalfsleernerf en een subtiele mat-glanzende afwerking zorgt voor een perfect ligcomfort en een aangenaam gevoel.

MBST OSTEO-SPIN

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op