MBST OSTEO-SPIN

OSTEO-SPIN is de volgende generatie therapieapparaten voor het hele lichaam, die zijn gemaakt voor de behandeling van osteoporose, osteopenie (voorlopende fase van osteoporose) en andere stofwisselingsstoornissen van de botten en meerdere fracturen. 

Behandelingsgebieden 

MBST-Behandelbank voor (behandeling van botstructuren, botweefsels en fracturen door) het gehele lichaam

MBST OSTEO-SPIN

Therapiesysteem voor het hele lichaam

Het OSTEO-SPIN Therapieapparaat betreft hoogwaardige medische technologie. Het MBST-Therapieapparaat combineert therapeutische effectiviteit en patiëntcomfort met een uniek design en overtuigt ook in de dagelijkse praktijk door zijn functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en hygiënische aspecten. OSTEO-SPIN is een therapiesysteem voor het hele lichaam dat wordt gebruikt voor de betrouwbare, behoedzame en veilige behandeling van botstructuren, zoals osteopenie, osteoporose en verwondingen aan het bewegingsapparaat. Bovendien wordt het ook gebruikt bij aandoeningen van het botmetabolisme en om genezingsprocessen te versnellen.

Veel bewegingsvrijheid

Dankzij de open constructie en het grote behandelveld met een inhoud van ca. 340 liter hebben OSTEO-SPIN-patiënten veel bewegingsvrijheid. Ook de behandeling van zwaarlijvige of claustrofobische patiënten is mogelijk. Het gemakkelijk te openen therapieapparaat maakt een flexibele instap en een comfortabele behandeling van (lichamelijk gehandicapte) patiënten mogelijk. De oppervlakken hebben geen hoeken of randen, zijn stoot-, kras- en slijtvast, gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

De gepatenteerde en TÜV-gecertificeerde medische technologie achter het MBST-Therapieapparaat voldoet aan de huidig geldende EU-normen en kan voor alle leeftijdsgroepen worden gebruikt.

Bent u medisch professional en heeft u interesse in dit therapieapparaat? Vraag hier meer informatie aan: 

De belangrijkste nieuwe ontwikkelingen en voordelen van OSTEO · SPIN in één oogopslag:

 • Dubbel Magnetisch Resonantiesysteem
  De applicatoren genereren een optimaal Magnetisch Resonantieveld van zeer hoge behandelingskwaliteit.
 • Dubbele Radiofrequentie Spoelen
  De dubbele radiofrequentie spoelen zorgen voor een optimale positionering van de patiënt op de behandelbank.
 • Vacuüm ingesloten Spoelsysteem
  Het vacuüm afgedichte spoelsysteem genereert stabiele Magnetische Resonantiebehandelingsvelden en een wisselend magnetisch veld met minimale verstoring.
 • MRQ: Monitoringsysteem voor Magnetische Resonantie
  De module regelt de sterkte en kwaliteit van het magnetische resonantieveld tijdens de therapiesessie om optimale behandelingscondities te garanderen.
 • AFP-Controle
  Het gepatenteerde Adiabatic Fast Passage controlesysteem maakt het mogelijk om Magnetische Resonantiecondities te genereren, zelfs bij lage magnetische veldsterktes.
 • High Efficiency CPU
  De krachtige CPU met een keramische resonator is verantwoordelijk voor het aanpassen van verschillende synchrone en asynchrone protocollen en het aansturen van de PWM-Controller Unit. Dit zorgt voor geoptimaliseerde MBST-Therapiesequenties om deze in de beste chronologische volgorde te kunnen uitvoeren.
 • PWM-Controller Unit
  PWM staat voor pulsbreedtemodulatie en wordt onder meer gebruikt voor het aansturen, bewaken en bijstellen van het Magnetische Resonantiebehandelveld.
 • SPIN Kalibratie Unit
  De regelmodules maken een exacte instelling of kalibratie van het therapieapparaat mogelijk.
 • EVOCONTOUR-Ontwerp
  Innovatief ergonomisch designconcept met vloeiende lijnen. Het behandelingsoppervlak met fijne kalfsleernerf en een subtiele mat-glanzende afwerking zorgt voor een perfect ligcomfort en een aangenaam gevoel.

MBST OPEN-SYSTEM-700

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op