Onderzoeken, vakpublicaties en wetenschappelijke lezingen

Er zijn verschillende referentiepunten die aantonen dat de MBST Magnetische Resonantie Therapie invloed heeft op verschillende lichaamsprocessen en -mechanismen. Zie daarvoor o.a. de uitleg over de diverse aandoeningen waar MBST een positieve bijdrage aan kan leveren. Hoewel de werkzaamheid, de effectiviteit en de voordelen van MBST Magnetische Resonantie Therapie reeds veelvuldig zijn aangetoond door wetenschappelijke gegevens blijven de onderliggende werkingsmechanismen nog ‘voer’ voor verder onderzoek. 

Baanbrekend onderzoek verbetert ons begrip over hoe ons lichaam werkt en het helpt ons gezond te worden en te blijven. Veel wetenschappelijke bevindingen vormen een cruciale basis voor de voortdurende ontwikkeling van de MBST Magnetische Resonantie Technologie. 

In een constante dialoog met internationale onderzoekspartners (123) werkt MedTec Medizintechnik GmbH, het Duitse moederbedrijf achter de MBST-Therapie en de achterliggende technologie, samen om voortschrijdend oplossingen te vinden voor gezondheidsuitdagingen.

MedTec stelt als ontwikkelaar en fabrikant van de het gehele MBST-Systeem, wetenschappelijke en klinische informatie ter beschikking, om wetenschappers, medische professionals, patiënten en overige geïnteresseerde personen/partijen in staat te stellen een gefundeerde beoordeling te maken over de MBST-Therapie en de achterliggende MBST Magnetische Resonantie Technologie. Het enige doel is: doelgerichte informatie voor geïnteresseerde personen & instanties (zowel professioneel als patiëntgericht).

Tot dusver zijn er meer dan 200 onderzoeken, vakpublicaties of wetenschappelijke lezingen geweest/uitgevoerd. Wij (MBST BV, MedTec Medizintechnik GmbH en andere partners in diverse landen) werken continu aan verdere onderzoeksresultaten en ‘vertalen’ deze naar nieuwe MBST-Therapieën ten behoeve van onze patiënten, ondanks de complexe en kosten-intensieve goedkeuringsprocedures. Een overzicht met diverse onderzoeken en evaluaties vindt u hier.

Behandeltraject

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op