Ontstaan MBST

Ontstaan MBST

MBST ontwikkeld op de Universiteit van Giessen (Duitsland) en actief in ruim 40 landen

MBST (Moleculaire Biofysische Stimulatie Therapie) is een andere benaming voor Magnetic Resonance Therapy (MRT), wat een afgeleide is van Magnetic Resonance Imaging (oftewel MRI, bekend van de MRI-scans; letterlijk vertaald: Magnetische Resonantie Beeldvorming). Kernspintomografie is eveneens een alternatieve benaming voor MRI en het daarvan afgeleide MBST, waarin het natuurkundige fenomeen van ‘kernspinresonantie’, oftewel Magnetische Resonantie van atomen, centraal staat.

MBST is een op de Universiteit van Giessen (Dui) ontwikkelde, gepatenteerde en door de TÜV erkende & goedgekeurde toepassing, die alleen al in Duitsland door meer dan 500 orthopeden en chirurgen als succesvolle behandeling erkent en gebruikt wordt. Naast Duitsland is MBST inmiddels ook al uitgerold in meer dan 40 landen. Meer dan 350.000 mensen zijn succesvol behandeld met MBST en alleen al in Duitsland worden meer dan 130.000 MBST-Therapie-uren per jaar uitgevoerd met MBST.

De indicatie is de basis voor de therapie

De indicatie/behandeling voor..

De wetenschappelijk onderbouwde MBST Magnetische Resonantie Therapie wordt uitsluitend in diverse MBST-Behandelcentra, zoals fysiotherapiepraktijken en orthopedische klinieken, aangeboden en ingezet door verschillende behandelaars. In overeenstemming met uw symptoombeschrijving, gedegen diagnostiek en het uitsluiten van mogelijke contra-indicaties, zal de behandelaar u informeren of MBST Magnetische Resonantie Therapie een behandelingsoptie is voor uw klachten. 

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op