Loading...

Therapie opties:

Ontstaan door jarenlange ontwikkeling.
Net zoals een breed scala van andere zeer innovatieve en nieuwe technologieën werden de MBST®-Nucleair Magnetische Resonantie Therapie apparaten ook ontwikkeld door een zeer innovatief, creatief, middelgroot bedrijf.
 
Zowel de MBST®-Nucleair Magnetische Resonantie Therapie systemen als ook  de procedures voor de behandeling van musculoskeletale aandoeningen d.m.v. van magnetische resonantie therapie, werden ontwikkeld gedurende een aantal jaren door het Duitse MedTec Medizintechnik GmbH (opgericht in 1998), en AD Elektronik GmbH (opgericht in 1981 ), in samenwerking met een aantal ingenieurs, natuurkundigen, biologen en artsen van bekende onderzoeksinstellingen en universiteiten.
 
MBST®-OpenSystemen zijn gebaseerd op dezelfde therapeutische parameters en principes als de beproefde MBST®-ClosedSystems Magnetische Resonantie Therapie apparaten.
 
MedTec Medizintechnik GmbH, een onderzoeks- en sales-georiënteerd bedrijf met een scala aan internationale contacten, presenteert daarmee de eerste generatie van Magnetische Resonantie Therapie apparaten in de wereld - en stelt daarbij  nieuwe internationale normen met betrekking tot de ontwikkeling van Magnetische Resonantie Therapie apparaten